Qlikview

Qlikview

Använd QlikView för att aktivt arbeta med kund- och marknadssegmentering. Det är lättanvänt och ger er möjligheten att följa viktiga nyckeltal.

Via vår business intelligence-applikation från QlikView erbjuder vi snabb, kraftfull och visuell analys av er data. Det handlar inte bara om att konstatera fakta, utan även om att se samband. Detta verktyg ger er möjlighet att aktivt arbeta med kund- och marknadssegmentering, samt även visualisera era marknadsföringskostnader och bidra till högre avkastning.

QlikView är det självklara verktyget för dig som vill analysera exempelvis vilka platser som säljs först i arenan, i syfte att implementera exempelvis dynamisk prissättning.

QlikView är lättanvänt samtidigt som det är kraftfullt och flexibelt, och skapar per automatik dashboards, analyser och rapporter. Vill ni på ett enkelt sätt följa viktiga nyckeltal; försäljning till ett evenemang, beläggning, kampanjuppföljning, ekonomiska nyckeltal, osv. Med QlikView skapar befintlig data värdefull information som driver beslutsfattandet.

Intresserad?