Om Transticket

Rosvalla Eventcenter

Ditt varumärke i fokus

Vi på Transticket har levererat systemlösningar sedan 2005 åt arrangörer inom sport, kultur och evenemang. Vi har erfarenhet från implementering av 100-tals lösningar till både stora och små arrangörer. Detta har gett oss stor erfarenhet i olika kunders behov och förutsättningar.

Dina biljetter. På ditt sätt.

Marknaden förändras ständigt och kraven på ett biljettsystem likaså. Transticket har av den anledningen skapat biljettsystem med ett modernt tankesätt samt på en plattform som lätt kan anpassas. Vårt system är mycket flexibelt och hanterar såväl lösbiljetter, abonnemang som andra produkter, till exempel merchandise, samt möjliggör olika former av paketering.

På dina villkor med oss i kulissen

Våra välutvecklade systemlösningar i kombination med vår kompetens inom försäljning och marknadsföring har öppnat upp för ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt sätt att sälja biljetter och produkter.
Vår systemutveckling styrs till mångt och mycket av våra samarbetspartners och marknadens behov samt krav.

Affärsidé och vision

Affärsidé & vision

Transticket har sedan 2005 tillhandahållit kraftfulla biljett-, försäljnings- och CRM-system samt konsulttjänster till arrangörer inom sport, kultur och evenemang. Via våra systemlösningar och olika försäljningskanaler som exempelvis biljettkontor, webb, mobila enheter, ombud, biljettautomater och callcenter, hanteras årligen flera miljoner biljetter och produkter till hundratals både stora och små arrangörer.

Transtickets systemlösningar är marknadsledande både gällande funktionalitet och användarvänlighet. Vår ambition ligger i att leverera en så kallad white label-lösning där partnerns varumärke exponeras maximalt.

Vår vision är att leverera systemlösningar som skapar ökad intäkt, minskad administration och förbättrad marginal för arrangören.

Transtickets historia

2005 bildades Transticket. Bolaget bildades i Nyköping där vi fortfarande har vårt huvudkontor.

2008 förändrades ägarstrukturen via en nyemission, vilket innebar att bolaget nu fick in både kapitalstarka och namnkunniga ägare i sin styrelse.

2009 blev flera strategiskt viktiga upphandlingar vunna inom kulturen.

2012 tecknades ett strategiskt viktigt avtal med tidigare svenska mästarna i fotboll, IF Elfsborg.

2013 tecknades ett långsiktigt samarbetsavtal med SHL (Svenska Hockeyligan) samt flera nya avtal inom elitidrotten.

2015 förvärvades Transticket av Outbox.