Öka arenakonsumtionen med Mobile Order

mobile order

Konsumenter vill gärna ha varmt kaffe och en bulle i pausen, men inte köa. Med Mobile Order ökar ni arenakonsumtionen och minskar köerna.

Tack vare integreringen med systemet vet vi vem konsumenten är, vilket evenemang denne besöker, samt var i arenan denne är placerad. Tänk dig att konsumenten förköpt en biljett. Väl inne på arenan valideras biljetten och systemet vet då att konsumenten passerat in, konsumentens placering i arenan och köphistorik. Samtidigt skickas ett sms till konsumenten med en personlig länk till Mobile Order.

Personliga erbjudanden kan automatiskt genereras som till exempel samma plats till kommande match och samma fikapaket som konsumenten vanligtvis köper. Betalningen sker snabbt och enkelt via WyWallet, sms, sparade betalkortsuppgifter (OCP – One Click Payment) eller via ert arenakort. När betalningen är klar får konsumenten en kod som valideras i, förslagsvis, en expresskassa.

Med Mobile Order hinner konsumenten med allt i pausen och slipper prioritera bort arenakonsumtionen för ett toalettbesök eller för att umgås med sina vänner.

Lösningen kan självklart både användas integrerat med biljett-, inpassering och kassasystem samt stand-alone.

Klicka här för att se hur det fungerar!

Intresserad?