Mobile Order

mobile order

Fyll de sista borden och få allt förbeställt. Mobile Order låter besökaren beställa och betala mat och dryck för att sedan enkelt hämta ut det i kassan. Det innebär ökad kontroll och minskade köer för er.

Med Mobile Order slipper era besökare stressa för att hinna med allt i pausen. De kan i lugn och ro beställa och betala det de vill ha vilket ger en förbättrad service och en mer positiv totalupplevelse. För er som arrangör ges synergin med ökad arenakonsumtion och ökad intäkt.

Mobile Order hanterar, förutom mat och dryck, självklart också andra addonprodukter som exempelvis souvenirer. Lösningen är integrerad med Transtickets biljettsystem och Winpos kassasystem. Därför vet vi också bland annat vem besökaren är, var den är placerad på arenan och köphistorik. På det sättet kan du ge besökaren personliga erbjudanden som att få samma förtäring som föregående köp eller samma plats kommande matcher. Till detta erbjuder vi också marknadens smartaste betallösningar för ökad flexibilitet och en snabb process.

Mobile Order är den enkla men kraftfulla lösningen för ökad arenakonsumtion.

Klicka här för att se hur det fungerar!

Intresserad?