Fyra klubbar i fyra olika sporter väljer AXS Transticket

Eskilstuna United, Sirius Bandy, Umeå BSKT, Täby FC

Under hösten har AXS Transticket tecknat avtal med fyra sportklubbar, där vissa redan är igång med försäljningen. Klubbarna, som samtliga spelar i högsta ligan inom respektive sport, är Eskilstuna United, Sirius Bandy, Täby FC och Umeå BSKT.

– Det känns otroligt bra att vi fortsätter växa inom sporten och dessutom inom olika sporter. Vi hoppas att dessa klubbar, likt våra partners sedan tidigare, kan ta del av de fördelar som finns med ligagemensamma arenalösningar, säger Jonas Ekegren, managing director på AXS Transticket.

För Eskilstuna United väntar under november en Champions League-match hemma mot tyska Wolfsburg. Biljettförsäljningen för matchen är redan igång i AXS Transtickets biljettsystem.

– Vi förser klubbarna med en modern arenalösning som hjälper dem att utveckla relationen med publiken och paketera för att göra evenemangen mer attraktiva. Sedan ges publiken chansen att göra enkla köp i en webbshop med allt från biljetter till souvenirer samlat på ett ställe, avslutar Jonas Ekegren.

 

För ytterligare information

Jonas Ekegren, managing director AXS Transticket
jonas.ekegren@transticket.se, 0702-44 56 46

 

Om AXS Transticket

AXS Transticket är Nordens största leverantör av integrerade arenasystem. Hos AXS Transticket är kundens varumärke alltid i fokus och tillsammans skapas kundens framgång. AXS Transticket har erfarenhet från hundratals samarbeten med både stora och små arrangörer, som tillsammans säljer fem miljoner biljetter årligen. Stockholm Globe Arenas, Berwaldhallen, SHL, IF Elfsborg och Svenska Handbollslandslaget är några av dem.