Effektivisera betalprocessen

 

effektivisera betalflödet

Vi tror att enkelhet, bredd och flexibilitet ökar konsumtionen, därför har vi valt att samarbeta med PayEx när det gäller betallösning. PayEx erbjuder flera betalsätt som exempelvis betal- och kreditkort, internetbank, WyWallet, delbetalning och faktura. Lägg därtill våra egna betalmedel; presentkort och arenakort.

WyWallet är ett snabbväxande betalsätt via PayEx. Betalsättet är extremt kraftfullt vid exempelvis mobil betalning, därför använder vi oss av detta betalsätt i Transticket Mobile Order. Med PayEx delbetalning och faktura får konsumenten svar snabbt om ansökan godkänts genom att upplysning sker direkt och inte via någon extern tjänst.

Vår presentkortsfunktion fungerar bra både med fasta och valbara belopp. Presentkortet är den perfekta gåvan till exempelvis julen. Självklart går det också bra att dela betalningen mellan presentkort och annat betalsätt. PayEx tillåter också säker hantering och lagring av kortuppgifter vilket gör att konsumenten kan spara uppgifter från ett eller fler betalkort. Detta gör att köpprocessen snabbas på ytterligare. Vi vill att er arena blir kontantfri, det kan vi tillsammans skapa med hjälp av vårt arenakort, som likt de andra betalsätten kan användas.

Intresserad?